• Cancel
    Filter
Filter

MAYIS MÜZAYEDESİ

Mayıs müzayedemiz 29 Nisan 14.00 - 4 Mayıs 19.00 tarihleri arasında teklif vermeye açıktır. 4 Mayıs 19.02 itibariyle canlı müzayede başlayacaktır. 

Müzayede hakkındaki sorularınız için +90 531 281 2278 nolu telefondan veya auction@artiox.com mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz. 

Müzayedemizde Alıcı Komisyonu net 10% dur. Mevzuat gereği hem son teklif fiyatı hem Alıcı Komisyonu üzerine 20% KDV eklenir. Ödemelerin 7 iş günü içerisinde tamamlanması gerekir. Alıcı Toplam Alım Bedeli’ni tümüyle ödedikten sonra satın aldığı eserleri elden teslim alır veya Artiox’un araçları ile, nakliye ya da kargo yoluyla satın alınanların teslimatını talep edebilir, bu durumda nakliye sırasında oluşabilecek herhangi hasardan Şirket’i sorumlu tutmayacağını peşinen kabul ve taahhüt eder. Nakliye ücreti alıcıya aittir. 

Kazanılan eserin ödemesinin bir hafta içerisinde yapılması gerekmektedir. Açık arttırma sonrası satış iptali, cayma hakkı veya alımdan vazgeçme söz konusu değildir. Aksi halde üye kara listeye alınarak hukuki işlem başlatılır ve cezai şartlar uygulanır. Cezai şart toplam tutarın %30'u olarak hesaplanır ve tahsil edilir. 

Currency Converter:
previous
Go to Page: / 2
next